BIO

Susanne van Schaick, (23-09-1989 Rotterdam) werd op jonge leeftijd aangenomen aan het Nederlands Musical Ensemble. Na een jaar zette ze haar studie voort aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar ze na vier jaar afstudeerde. Gaande weg heeft Susanne tijdens haar opleiding een breed scala aan ervaringen opgedaan in het diverse geworden werkveld. De hunkering om in het theater te staan is intens. Susanne speelde onder andere mee in het muziektheaterstuk SHOAH, zong mee in het ensemble van The Lost and Found Orchestra in Carre, voor koningin Beatrix onder leiding van Guido’s Orchstra en het ijsgala-van Wentink Events. Verder ontplooide Susanne zichzelf als backing vocal bij verschillende TV programma’s, van de VARA ‘Marc-Marie’, ‘Lieve Paul’ en ‘Mooi weer de leeuw’ en verschillend studio werk, zo zong ze de backing vocals voor Mary Poppins in.

Susanne wilde gaande weg meer dan alleen in het theater staan en begon haar creativiteit te ontplooien door zelf nummers te schrijven. Zo trad ze onder andere op met haar eigen act in Paradiso.
Naast al haar bezigheden vormde ze onder leiding van ‘Wonderland Entertainment Group’ de meidengroep ‘3p’s’. Dit leidde tot een geweldige single ‘Ik ben verliefd op sinterklaas’.
Tevens regisseert Susanne en schrijft ze stukken voor theater en bedrijfsevenementen. Haar laatste recente stukken zijn Normaal, Chaos en The serious Request.
Susanne is ook in te huren als zangeres op uw (bedrijfs-)feest, huwelijk of welke gelegenheid dan ook. Ze treedt op met haar vaste band The five wheel drive, maar ook in kleinere setting met pianist of gitarist, of desgewenst als tape-act.
Verder doceert Susanne zang, theater en dansles op verschillende basis scholen en aan huis. “Ik heb veel plezier in het lesgeven en vind het heerlijk om mijn muzikale talent en kennis over te brengen. Aldus Susanne’’