Toen was ik omringd door bomen, geen telefoonverkeer mogelijk, samen met Richard de warmte van kerst toegezongen, heerlijk gegeten, vrolijke mensen, heerlijk geslapen. Deze laatste drie dagen waren verrassend en meteen een mooie afsluiting van het jaar. Eindelijk een paar dagen vrij; kans om te genieten van familie en ik heb al letterlijk ervan mogen proeven; Smaakexplosie eerste klas, moeders is na het feestmaal persoonlijk door mij gekroond tot Chef!

Foto: Toen was ik omringd door bomen, geen telefoonverkeer mogelijk, samen met Richard de warmte van kerst toegezongen, heerlijk gegeten, vrolijke mensen, heerlijk geslapen. Deze laatste drie dagen waren verrassend en meteen een mooie afsluiting van het jaar. Eindelijk een paar dagen vrij; kans om te genieten van familie en ik heb al letterlijk ervan mogen proeven; Smaakexplosie eerste klas, moeders is na het feestmaal persoonlijk door mij gekroond tot Chef!


Leave a Comment