All posts by "susanne"

Haha slaaplekker allemaal!
Today, twee fantastische klussen mogen aannemen en uitgevoerd!
Iedereen bedankt voor de support! Zonder jullie…..

Na 2.5 week hard gewerkt te hebben met de kinderen van de zomerschool,
heb ik met een trots gevoel afscheid mogen nemen!

Foto: Na 2.5 week hard gewerkt te hebben met de kinderen van de zomerschool, heb ik met een trots gevoel afscheid mogen nemen!

Pfieuw nu slapen, druk weekend vol geboekt met een tof optreden in Madurodam, eindelijk het park mogen bewonderen.. De opendag van Dos Bailaderos.

Toen was ik omringd door bomen, geen telefoonverkeer mogelijk, samen met Richard de warmte van kerst toegezongen, heerlijk gegeten, vrolijke mensen, heerlijk geslapen. Deze laatste drie dagen waren verrassend en meteen een mooie afsluiting van het jaar. Eindelijk een paar dagen vrij; kans om te genieten van familie en ik heb al letterlijk ervan mogen proeven; Smaakexplosie eerste klas, moeders is na het feestmaal persoonlijk door mij gekroond tot Chef!

Foto: Toen was ik omringd door bomen, geen telefoonverkeer mogelijk, samen met Richard de warmte van kerst toegezongen, heerlijk gegeten, vrolijke mensen, heerlijk geslapen. Deze laatste drie dagen waren verrassend en meteen een mooie afsluiting van het jaar. Eindelijk een paar dagen vrij; kans om te genieten van familie en ik heb al letterlijk ervan mogen proeven; Smaakexplosie eerste klas, moeders is na het feestmaal persoonlijk door mij gekroond tot Chef!

Beb en Sjaan ontspannen in actie..

De haartjes van Beb en Sjaan worden op dit moment in een boblijn geknipt, zodat ze vrijdag klaar zijn voor het echte werk. Zingend een klein voorproefje: Pa pa p